Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Διεθνής καλλιτεχνική διάκριση της Παναγιώτας Μπακούτη σε διαγωνισμό τέχνης στη Νέα Υόρκη !


 

26th Chelsea International Fine Art Competition
New York

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη ζωγράφο και μέλος του Συνδέσμου Καλλιτεχνών Art EviaΠαναγιώτα Μπακούτη,  για την επιτυχία της στον 26ο  Διεθνή Διαγωνισμό Καλών Τεχνών Chelsea 2011.

Η Παναγιώτα Μπακούτη, μέσα από πλήθος συμμετοχές, επιλέχτηκε στους τελικούς 30 καλλιτέχνες των οποίων τα έργα θα παρουσιαστούν σε ομαδική έκθεση τον Αύγουστο του 2011 στην  Chelsea Art Gallery District,  διάσημο κέντρο παγκόσμιας τέχνης στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
   
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο  από την Agora Gallery στη  Νέα Υόρκη και  θεωρείται από τα σημαντικότερα διεθνή καλλιτεχνικά γεγονότα προβολής και προώθησης νέων εικαστικών καλλιτεχνών.

Στη διαδικασία επιλογής συμμετέχουν εξέχοντες τεχνοκριτικοί και επιμελητές από γνωστά μουσεία. Στο φετινό διαγωνισμό κριτής ήταν η Ms. Elisabeth Sherman  επιμελήτρια στο μουσείο Whitney Museum of American Art .
 
Σύμφωνα με τα λόγια της διευθύντριας Angela Di Bello ‘’ όποιος, απλά  μπαίνει στους τελικούς του διαγωνισμού, είναι ένας νικητής ’’.

Η νίκη αυτή της Παναγιώτας Μπακούτη  αποτελεί για την ίδια, κατάκτηση μιας μοναδικής ευκαιρίας για καταξίωση  και διεθνή προβολή στο  χώρο της τέχνης και  παράλληλα χαρίζει  σε όλους μας μια νότα αισιοδοξίας και πίστης στον εαυτό μας ως  Έλληνες.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://giotabakouti.blogspot.com/

Agora Gallery
http://www.agora-gallery.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου